Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Puulastu Oy:n juuret johtavat yli 30 vuoden taakse yrittäjän kesätyöpaikkaan talotehtaalla, omakotitalojen rakentamisen ja paanukirkkotyömaan kautta rakennusrestaurointiin.

Video paanukirkon rakentamisesta ja paanukirkon sivut. 

Kokemusta on kertynynyt laajasti kirvestöistä pienrakentamisen alalta aina perustuksista vesikattoon asti, unohtamatta sisustusosaamista. Puulastu Oy on ollut pääurakoitsijana useissa kirvesmiestyö ja ikkunakunnostus kohteissa seurakunnilla, kunnilla ja kaupungeilla. Teemme lisäksi alihankitatyötä rakennusalan yrityksille ja vanhojen rakennusten kunnostuksia myös yksityisille. Yrityksellä on myös 1,7 t kaivuri jonka saamme helposti työmaalle trailerilla.

Nykyisin ydinosaamisalueemme onkin laaja ja voimmekin tarjota asiakkaillemme kokonaisvaltaista palvelua hyvinkin erillaisiin puurakennusten korjaustarpeisiin
. Meillä onkin vakioasiakkaiden joukko joille teemme kunnostuksia vuosittain.  Palveluumme yksityisille on useimmiten mahdollista hyödyntää korjausavustusta tai kotitalousvähennysoikeutta, käytä se myös hyväksesi!


Yrityksen verstas- ja toimitilat ovat Haukiputaan Martinniemessä ja toimialueena on pääasiassa Oulun läänin alue, mutta myös Pohjois-Suomi on tuttu monien työmaiden kautta.

Yritystä johtaa Restaurointimestari Juha Väyrynen.

 

 Kärsämäen paanukirkkoon ensimmäisen katopaanun kiinnitys.Kärsämäen paanukirkkoon ensimmäisen katopaanun kiinnitys.